03 326 64 64 Ma - Vr: 8:30u - 17:30u Sint-Jacobsmarkt 7, 2000 Antwerpen

 

Le Pain d'Anvers verzorgt ook al uw catering.

Chef-kok Mark Adriaenssens en zijn team verzorgen met hart en ziel walking dinners, sit-down dinners, originele hapjes voor uw recepties, bedrijfs- en andere feesten, een barbecue,…

Mark Adriaenssens is klassiek geschoold, maar brengt zijn gerechten met een moderne twisten laat zich beïnvloeden door Italiaanse en Oosterse specialiteiten. De vermenging van culturen laat hij ook graag samenkomen in fusioncooking.  

Contacteer ons vrijblijvend voor een volledig voorstel op maat.

 

Bekijk ook onze Fotogalerij

 

Referenties

Dank u, klant!

We zijn trots op de klanten die voor ons kiezen.

Onze privé-klanten komen van over heel 't stad en ver daarbuiten. Dat we hen regelmatig terugzien, is onze grootste beloning.

We tellen ook veel bedrijven en instellingen onder onze klanten, waaronder Antwerp Management School, Universiteit Antwerpen, Universiteit Leuven, Artesis Plantijn Hogeschool, Havenbedrijf, Koninklijk Museum van Schone kunsten Antwerpen, M-Museum Leuven, Koninklijke balletschool, Eventé evenementen, Eventus Group, Argenta, KBC Bank.

Le Pain d’Anvers heeft ook reeds de VIP-catering mogen verzorgen van grote artiesten en van de premières van grote films en musicalvoorstellingen, waaronder De Zaak Alzheimer, Kuifje, Les Misérables, Phantom of the Opera, Axelle Red, Clouseau, Dana Winner, Tom Jones,…

Op zoek naar catering voor uw volgende event? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.