03 326 64 64 Ma - Vr: 8:30u - 17:30u Sint-Jacobsmarkt 7, 2000 Antwerpen

In Frankrijk ooit al eens gevraagd naar een Frans brood als "pain Français" en dan ontdekt dat dat eigenlijk niet bestaat? En dat je eigenlijk een "baguette" of een "ficelle" of een "flûte" moet vragen?

Zo bestaat een "pain d'Anvers" eigenlijk ook niet, maar toch weer wel…

Met "Le Pain d'Anvers" knopen we immers aan bij een traditie van Antwerpse producten die de maatstaf zijn van kwaliteit en smakelijkheid, tot ver over de stadsgrenzen heen, zoals de "Filet d'Anvers" of de "Elixir d'Anvers".

Zo wil Le Pain d'Anvers op haar terrein ook de referentie zijn en de naam van onze thuisstad als kwaliteitslabel dragen.

Le Pain d’Anvers staat voor kraakverse, belegde broodjes, maar ook voor lekkere dagverse soepen, salades, pasta’s, quiches en andere heerlijke warme en koude lunchgerechten. 

U kan onze heerlijkheden eten in ons Lunchlab, meenemen voor onderweg, en de broodjes kan u ook laten leveren op uw bedrijf. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

 

Le Pain d'Anvers is sinds juli 2008 A+ diplomahouder, ter promotie van de stad Antwerpen.

 

Wat mag u van ons verwachten?

U mag van ons de allerbeste kwaliteit verwachten: we werken enkel met verse producten en in de meest hygiënische omstandigheden.

Wij zijn flexibel en proberen voor u het onmogelijke te realiseren.

Heeft u een bepaald idee voor ogen? Contacteer ons, en we kijken hoe we het voor u waar kunnen maken.

Wij denken met u mee en zorgen voor een concept op maat. Volledig volgens uw wensen en uw budget.

Le Pain d'Anvers is klassiek geschoold maar culinair geïnspireerd door de moderne kookkunsten.